Thursday, January 17, 2013

Orang kata aku....

Biarpon orang kata aku clumsy,
Biarpon orang kata aku ketot,
Biarpon orang kata aku jalan ala-ala budak OKU
Biarpon orang kata aku gelak mcm evil queen,
Biarpon orang kata aku duduk mcm jantan,
Biarpon orang kata aku tak lemah lembut mcm senah, minah kat kampung
Biarpon orang kata aku x secantik Lisa Surihani,
Biarpon orang kata aku tak putih macam emme maembong
Biarpon orang kata suara aku macam katak puru,
Biarpon orang kata aku ni kadang2 garang macam hitler
Biarpon orang kata aku ni hyper kalah budak terencat
Biarpon orang kata aku sometimes annoying tahap dewa,
Biarpon orang kata aku ni calon anak dara tua,,


At least aku bangga,

Sebab aku x bermuka muka,

Dan aku tak risau sebab tak ada benda yg nak di kontrolkan, x ada benda yang nak dibongkarkan

Sumpah !

Jadi diri sendiri,

Nothing to shame, Nobody perfects, No one will leave you, No fakers beside you.

Why would you want to be someone else
When you could be better by being yourself
Why pretend to be someone you are not
When you have something they haven't got 


Trying to live the life of another is a mistake
It is a masquerade; nothing more than a fake
Be yourself and let your qualities show through
Others will love you more for being just you 

- Ellen BAiley






Nota kaki : No need to worry about our imperfections. we are incredible in our own way. clumsy2 gua pon still ada besties yang terima gua baik buruk seadanya okayyy *wink2*. miss my smkak gegurls, :')




2 comments:

  1. wah..wah.. terharu nya.. :) me is smkak gegurl jugaks.. hee.. :p

    ReplyDelete